Referenties

Familie de With uit Cothen

“In 2006 heeft van Os Timmerwerken onze woonkamer en keuken onder handen genomen. Nieuwe muren, nieuwe kozijnen, nieuwe vloer en nieuwe elektra. We zijn nog steeds blij met het resultaat en kijken terug op een perfecte samenwerking met een bedrijf, die zijn afspraken met de klant na komt en prima samenwerkt met onderaannemers.”

Lida de Zeeuw uit Driebergen

“Voor ons renovatieproject en de nieuwbaar van ons bijgebouw hebben wij in 'van Os Timmerwerken' de ideale partner gevonden. Meedenkend, innovatief en flexibel in ontwerp en uitvoering. Daarbij is alles tot in perfectie met hoge kwaliteit materialen uitgevoerd, met een scherp oog voor de kosten.”

Leontine Hoogeweegen uit Utrecht

“Sinds Jan van Os drie jaar geleden mijn keuken vernieuwde, vraag ik hem steeds om mijn oude huisje in de binnenstad mooier te maken. Jan is echt een vakman en werkt samen met andere vakmensen. Hij denkt voor hij doet, overlegt, gebruikt goede materialen en heeft kennis van klassieke technieken. De dakgoot die hij voor mijn huis maakte, heeft het pand mooier gemaakt. De moderne keuken die ik uitgekozen heb, heeft hij prachtig en gedegen in het oude geheel geïntegreerd. Ook raadde hij me aan keukentegels te kopen op een plek waar ik ontzettend goed geholpen ben. De moderne tegels met 'oude' uitstraling zijn een groot succes en ik had het geheel zo zelf niet kunnen bedenken. Van Jan zijn werk geniet ik iedere dag!”

Familie van der Wulp uit Driebergen

“Jan is een betrouwbare partner en afspraak is afspraak. Hij levert mooi en goed werk op. Hij heeft bij ons een verbouwing gedaan (keuken, badkamer en overige werkzaamheden) en we zijn nog steeds zeer tevreden.”

De heer Stevens uit Doorn

“Wij hebben verschillende (verbouwings)werkzaamheden door de heer van Os laten uitvoeren, zowel in ons woonhuis als aan ons bedrijfspand. Jan is een echte vakman. Zeer nauwkeurig en precies in zijn werkzaamheden. Als Jan iets (ver)bouwt, staat het er over 100 jaar nog! Bovendien zorgt hij vooraf altijd voor een (nauw)keurige prijsopgave en afspraak is afpraak!”

Thom Wischhoff uit Doorn

“Voor een aannemer die zowel meedenkt in de voorbereiding, als ook bij de uitvoering uitstekende kwaliteit levert voor de juiste prijs, kan ik iedereen aanbevelen om met Jan van Os in zee te gaan. Een tweetal verbouwingen is binnen de overeengekomen termijn en prijs en tot volle tevredenheid uitgevoerd.”