Projecten

Hieronder treft u foto's en informatie van projecten en werkzaamheden van Van Os Timmerwerken. Klik op het camera icoon om een project te openen.

Aanbouw / uitbouw

Van Os Timmerwerken maakt alle soorten en maten aanbouw- en uitbouwen volgens uw wensen in steen of in hout, klassiek of modern en tevens duurzaam.

Badkamer / toilet

Van Os Timmerwerken renoveert regelmatig bestaande badkamers en toiletten in samenwerking met de bekende partijen betreffende loodgieterswerk, elektra, tegel- en stucwerk. Wat resulteert in een kortstondige renovatie van uw badkamer / toilet.

Berging

Bergingen worden in hout of in steen uitgevoerd volgens de wensen van de klant. Tevens maken wij bergingen die bekleed worden met duurzame houtsoorten zoals Plato. Plato is een verduurzaamde methode om vuren hout langdurig te behouden.

Carport

Carports worden in diverse stijlen en uitvoeringen toegepast volgens uw wens.

Dakkapel / dakraam

Van Os Timmerwerken levert en plaatst alle soorten dakkapellen in hout, aluminium of kunststof. Of het hier nou om het vervangen of nieuw te plaatsen dakkapellen gaat, is geen probleem. Tevens is het verzorgen van vergunningen indien nodig mogelijk. Betreffende dakramen monteren wij alle maten VELUX dakramen inclusief accessoires.

Deuren

Ook voor het leveren en monteren van nieuwe binnen- of buitendeuren bent u bij ons aan het goede adres. Alle nieuwe deuren worden voorzien van degelijk hang- en sluitwerk volgens bouwbesluit. Ook voor het maken van schuifdeuren in bestaande situaties tussen woonvertrekken kunnen wij aan uw wensen voldoen. Tevens kunnen wij alle bekende merken hang- en sluitwerk leveren en monteren. Enkele leveranciers zoals Weintjes en van Leeuwen leveren regelmatig materiaal aan ons.

Invalide aanpassing

Van Os Timmerwerken levert en monteert alle soorten invalide aanpassingen om de toegang tot gebouwen te vereenvoudigen. Tevens monteren wij alle soorten leuningen, steunen of ander materiaal.

Isolatieglas

Van Os Timmerwerken vervangt enkelglas door isolatieglas in bestaande situaties. Tevens verzorgen wij isolatieglas in nieuwe kozijnen indien nodig.

Kasten

Van Os Timmerwerken maakt kasten op maat in bestaande muuropeningen of ruimtes. Of het nu gaat inbouwkast, schuifdeurkast of boekenkast, wij kunnen aan al uw wensen voldoen.

Keuken

Van Os Timmerwerken werkt samen met Keller Design Centre te Utrecht. Hierdoor ontstaat goede en gestroomlijnde renovatie van uw huidige keuken. Ook alle bijkomende werkzaamheden zoals het slopen van de bestaande keuken inclusief al het leidingwerk vervangen betreffende loodgieterswerk en elektra. Ook verzorgen wij het stucwerk en tegelwerk.

Kozijnen

We leveren alle soorten en maten kozijnen in zowel hout als aluminium en kunststof. Hieronder verstaan wij alle soorten raam- en deurkozijnen. Veel toegepast worden dubbeldeur kozijnen de het leefgenot verhogen door de openslaande deuren uit te laten komen op uw terras. Wij vervangen bestaande ramen door nieuwe exemplaren die tevens voorzien zijn van isolatieglas. Eventueel met roedeverdeling indien nodig. Op al onze ramen en deuren die vervangen worden wordt degelijk hang- en sluitwerk toegepast volgens bouw besluit.

Restauratie / renovatie

Restauratiewerk wordt regelmatig verricht op kleine schaal. Uiteraard in bestaande stijl en de bijbehorende materialen.

Trap

Voor vervangen van uw huidige trap of het maken van een vaste trap naar zolder kunt u bij ons terecht, of het nu om een vuren houten of Merbau trap gaat. Trappen kunnen worden uitgevoerd in huidige stijl zowel klassiek als modern. Ook voor alle bijkomende werkzaamheden zoals het maken van een nieuwe sparing of aanpassingen aan wand of plafond, bent u bij ons aan het goede adres.

Veranda

Veranda’s worden steeds vaker toegepast om extra leefcomfort toe te voegen ten behoeve van uw vrije tijd. Onze veranda’s worden duurzaam uitgevoerd met de daarbij behorende materialen zoals Red Cedar of Plato (verduurzaamd vuren).